Bezorging en adverteren Veendammer

Verspreidgebied Veendammer
Veendammer wordt wekelijks op dinsdag verspreid in de plaatsen Eexterzandvoort, Nieuwediep, Borgercompagnie Gem Veen, Tripscompagnie, Noordbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveenschekanaal, Spijkerboor Dr, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Nieuwe Pekela.

Afgiftepunt Veendammer – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Muntendam Coop, Kerkstraat 55
Nieuwe Pekela, Poiesz, Albatrosstraat B56
Veendam Gemeentehuis, Raadhuisplein 5; Jumbo, De Reede 9
Wildervank Coop, Apollolaan 3

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen.

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep.

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier ons Privacy Statement.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl