Onze redactie staat voor u klaar

Redactie Veendammer

Veendammer volgt het nieuws in Eexterzandvoort, Nieuwediep, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Noordbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveenschekanaal, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveenschekanaal.

Redactie:
E: veendammer@mediahuisnoord.nl

Veendammer is een uitgave van Mediahuis Noord

Familieberichten 
Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via www.familieberichten.nl
E: weekbladen@familieberichten.nl
T: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea: info@rubrieks.nl
T 088-8004000

 

Tip de redactie

Goede nieuwstip? Laat het de redactie weten!

Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer of e-mailadres om de redactie de gelegenheid te bieden contact op te nemen voor aanvullende vragen of om de tip te controleren. Wanneer u foto’s meestuurt dient het auteursrecht bij de inzender te berusten. De inzender vrijwaart Mediahuis Noord voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende worden ingezonden. Foto’s zonder vermelding van de maker/fotograaf worden door NDC mediagroep niet geplaatst.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren