Voorwaarden Waardevermeerderingsregeling verruimd

VEENDAM/LEEK

Vanaf donderdag 17 mei veranderen de voorwaarden van de Waardevermeerderingsregeling.

Ook woningeigenaren die schade vergoed krijgen door de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade, komen nu in aanmerking voor subsidie. Daarmee kunnen ze per adres maximaal 4.000 euro ontvangen voor het energiezuinig maken van de woning.

Dit betekent dat ook bewoners die schade veroorzaakt door de gasopslag Norg vergoed krijgen in aanmerking komen voor de Waardevermeerderingsregeling.

Verder wordt de regeling aangepast voor oude schademeldingen en krijgen aanvragers de mogelijkheid om de realisatietermijn uit te stellen. De overige voorwaarden van de subsidieregeling blijven gelijk. Aanvragen kan via de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland.


Auteur