Zoek job op Werkfestival

GRONINGEN

Of voor hen die zich willen oriënteren op ander werk.

Geen reguliere banenbeurs met mannen in pakken achter stands in een doolhof van banners, maar een spetterend festival met als centrale thema ‘Werk’. Denk aan foodtrucks, live muziek, entertainment en een unieke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland.

Werk in Zicht verwacht 10.000 bezoekers en 250 standhouders te mogen ontvangen en wil in ontspannen festivalsfeer mooie ontmoetingen faciliteren.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich vanaf 1 september aanmelden op www.werkfestival.nl. Alleen na aanmelding krijg je toegang tot de Networkapp. Een app die ondersteunt om alles uit het festival te halen. Bedrijven die deel willen uitmaken van de line up kunnen zich aanmelden via de site.