Hersenstichting zet in op genezing dementie

HOOGEZAND

Chaos in je hoofd na een bezoek aan een restaurant, elke dag de weg kwijtraken in je eigen huis of je geliefde niet meer herkennen. Eén op de vier mensen krijgt in het leven een hersenaandoening.

Dementie dreigt een ernstige volksziekte te worden: één op de vijf mensen krijgt uiteindelijk dementie. Deze ziekte maakt steeds meer slachtoffers en het kan iedereen overkomen.

De Hersenstichting zet zich in om toekomstige patiënten te kunnen genezen. De stichting is daarom op zoek naar mensen die in hun eigen buurt willen collecteren. Deze eerstvolgende collecte is pas in februari 2019, maar de Hersenstichting zoekt volop.

Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie zie http://www.hersenstichting. nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl Bellen tijdens kantooruren kan ook: 070 – 360 48 16.