De neiging tot Halvigheid

VEENDAM - Victor Luis van Es komt op 22 maart naar vanBeresteyn met zijn show Halvigheid. Hij won in 2015 de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en stond in 2016 in de finale van het Rotterdamse comedyfestival Cameretten.

Hij is naar eigen zeggen nogal van het ‘halvige’. Bij zijn rijles kwam hij wel altijd braaf opdagen, maar hij deed niet echt zijn best. En hij probeert wel van alles uit in het leven en de liefde, maar gaat hij ooit ergens volledig voor? Deze levensvraag weet Van Es in zijn eerste avondvullende soloprogramma Stille strijd op een mooie manier te koppelen aan zijn afkomst en zijn seksuele geaardheid. Dat leidt tot een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es’ talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt.

In zijn avondvullend programma vertelt Victor openhartig over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor en een warme stem, waardoor je moeiteloos meegaat in zijn gedachtegoed.

Aanvang: 20.15 uur