VEENDAM In de maanden april en mei is Sportcafé Sportplein gedurende vier avonden het strijdtoneel voor de VoetbalQuiz XXL.

Gedurende drie voorrondeavonden op 18, 20 en 21 april, gaan teams van 4 personen de strijd aan om diverse leuke voetbalprijzen. Tijdens de voorronden is er per avond plek voor maximaal 20 teams. De teams met de meeste voetbalkennis, gaan op zaterdag 18 mei aantreden tijdens de Finale-avond in Sportcafé Sportplein.

De hoofdprij een voetbalreis voor 4 personen naar een wedstrijd van Borussia Dortmund in het seizoen 2019/2020, inclusief overnachting.

Naast de fantastische hoofdprijs zijn er diverse leuke voetbalgerelateerde prijzen. Dit varieert van kaarten voor de Johan Cruijff Schaal, een FC Groningen-Arrangement, Voetbal Fan-Artikelen, een Vitesse VIP-arrangement, Kaarten Voetbalopera ‘Veendammer Wind’en EK-kwalificatie tickets voor het Nederlands Elftal.

Henk de Haan is van de partij tijdens de finale. Deze oud-voetballer van onder meer FC Groningen en BV Veendam zal de Finale-avond de presentatie verzorgen. Meld je team op tijd aan (VOL = VOL). Inschrijven voor de VoetbalQuiz XXL is mogelijk via: http://www.indoorcentrumveendam.nl

Enkele belangrijke punten m.b.t. het samenstellen van je team:

– Je team bestaat uit vier personen, 18 jaar of ouder.

– Geef bij het aanmelden de voorrondedatum aan (Donderdag 18, zaterdag 20 of zondag 21 april)

– Zorg dat je team beschikt over voldoende voetbalkennis.

– Na betaling is je inschrijving definitief.

– Kosten voor deelname bedraagt eenmalig 50 euro euro per team (inclusief één consumptie en portie bitterballen).