Muzikale rondgang langs cultureel erfgoed Noordbroek

NOORDBROEK - Het NUT departement Noordbroek organiseert 14 april met ondersteuning van de DAR, Dorps adviesraad Noordbroek, een muzikale rondgang langs cultureel erfgoed.

Deelnemers krijgen en divers programma voorgeschoteld. Naast het luisteren naar muziek is er voldoende interactie mogelijk. Uiteraard zullen een hapje en een drankje niet ontbreken.

Locaties met muziek

Er vinden zes korte concerten plaats bij de kerk, molen de Noordstar, het voormalige Gemeentehuis en het Torentje. In groepen lopen de deelnemers die dag naar de locaties waar ze verrast worden door verschillende musici: de muziekvereniging Oosterbroek, zowel het jeugdorkest als het A orkest, de rijdende popschool, het koor Middenin onder leiding van Jessica Bos, Aliet Hogen Esch (zang) en Hans Tobi (piano) met Klezmer liederen en drummer/orthopedagoog Jaap Vissering met een therapeutische drumdemonstratie.

Om 12.30 kunnen de deelnemers zich melden in de kerk in Noordbroek, waarna om 13.00 uur het eerste concert daar begint en het laatste concert daar ook de middag afsluit (rond 17.15 uur). Inwoners van Noordbroek en andere belangstellenden uit de regio zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende middag, die voor jong en oud wat te bieden heeft.

Opgave

De variatie en afwisseling in het programma zullen met name ook kinderen aanspreken. Voorwaarde is wel dat zij begeleid worden door hun (groot)ouders. Om te weten hoeveel deelnemers er komen, is het noodzakelijk dat men zich van te voren opgeeft. Opgave is noodzakelijk. Dit kan via info@nutnoordbroek.nl og 0598 431122. Dit kan tot 7 april. De bijdrage is 5 euro, tot en met 18 jaar gratis.

Voor degenen die slecht ter been zijn, wordt vervoer geregeld.