De Regelwichter schiet te hulp

VEENDAM - Sinds oktober 2018 is De Regelwichter actief als Professional Organizer. Ingrid Hollemans en Ria van der Veen bieden hulp en ondersteuning bij het krijgen van overzicht en ruimte in de breedste zin van het woord.

Er zijn verschillende situaties waarin het heel prettig is om hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld het opruimen van ruimtes in en om het huis (opruimcoaching), verhuisservice, hulp bij huishouding en administratie, planning en agendabeheer. Maar ook het ondersteunen van ouderen en mensen met een beperking die om welke reden dan ook niet alles (meer) zelf kunnen regelen.

De Regelwichter levert maatwerk, afgestemd op wensen en mogelijkheden. Uiteraard is de privacy hierbij gewaarborgd. Soms kan men gebruik maken van een persoonsgebonden budget (PGB) om De Regelwichter in te schakelen.

Naast de serieuzere zaken is De Regelwichter wel in voor een feestje. De Regelwichter houdt zich bezig met de catering, aankleding, regelen van entertainment tot het verzorgen van de uitnodiging.

De Regelwichter regelt bijna alles. Kijk voor uitgebreide informatie of vraag naar de mogelijkheden op www.deregelwichter.nl of bel 06-23957379/06-22998092.