Learn2Run met SV Veendam Atletiek

Twijfel niet langer en ren gezellig mee met Learn2Run!

Learn2Run is een initiatief van SV Veendam Atletiek. Zij willen graag mensen met verschillende doelen een kans bieden om in groepsverband, op een laagdrempelige manier, te leren hardlopen.

Heeft u ze ooit zien lopen? Op een zondagochtend, zwoegend en zwetend, voorovergebogen en kijkend in de verte of naar het eindeloze asfalt. En toch voelde u respect. Zij doen het wel, toch knap! De één om de nodige kilo’s kwijt te raken, de ander voor de uitdaging. Die uitdaging, die weddenschap, die moet leiden tot een prestatie. Een prestatie waarvan men niet wist dat het kon. Nooit voor mogelijk gehouden. Misschien een nieuwe levensstijl? U zou het ook best willen. Maar u twijfelt of u het kunt. En of u het in uw eentje kunt.

Hardlooplessen

Ook als u nog nooit heeft hardgelopen kunt u meedoen. De lessen worden gegeven onder begeleiding van een ervaren/gediplomeerde trainer. Vooral ook het groepsverband is een belangrijke factor. Steunen, stimuleren en plezier maken met elkaar tijdens de trainingen is een doel. Want ook u kunt het! 5 Km hardlopen aan één stuk is voor iedereen mogelijk na het volgen van deze cursus.

Sight Seeing Run

Zaterdag 29 juni 2019 kunt u samen met uw trainingsmaatjes dit doel verwezenlijken tijdens de Sight Seeing Run in Veendam. “Broez’n deur andermans Hoez’n”. De trainingen voor basis/beginnersgroep zijn vastgesteld op 2 trainingen per week in groepsverband op maandag- en woensdagavond.

We beginnen op maandagavond 8 april om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur.

Voorlichtingsavond

Op woensdagavond 3 april om 19.00 uur is er een voorlichtingsavond in Baan 7 (dit is op de Atletiekbaan aan de Woortmanslaan, achter de voetbalvelden van VV Wildervank). Op deze avond wordt uitleg gegeven van wat u van de cursus mag verwachten én natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht.

Opgave

Directe opgave is ook mogelijk, stuur uw mail naar: Marianslim58@gmail.com. Graag o.v.v. basisgroep hardlopen en bij uw opgave naam en adresgegevens vermelden + telefoonnummer en geboortedatum. De kosten voor de gehele cursus (12 weken) zijn € 40 per persoon. Dit is inclusief een startbewijs voor de Sight Seeing Run en een functioneel hardloopshirt.