Halve finales NK eindstation voor Flash teams

VEENDAM - Zaterdag speelden twee teams van Volleybalvereniging Flash de halve finales van de NOJK, een toernooi van de Nederlandse Volleybal Bond waar elke vereniging de beste jeugdteams per leeftijdscategorie naar toe mag afvaardigen.

Zowel Meisjes B als Meisjes D speelden hun wedstrijden in De Lutte, waar het niveau aardig hoog was. Maar dat was ook te verwachten wanneer je als team bij de beste 32 teams van Nederland zit en speelt om uiteindelijk 8 finaleplaatsen.

Meisjes D speelden hun wedstrijden tegen Apollo uit Borne, Krekkers uit Mariaparochie en Set-Up ‘65 uit Ootmarsum. Ondanks dat ze hebben hebben gevochten als leeuwinnen, gingen helaas alle wedstrijden met 0-2 verloren en eindigden de meiden op de laatste plaats in de poule. Meisjes B verging het al niet beter. Ook zij eindigden na een dag hard werken als laatste in de poule, na verlies tegen Havoc Haaksbergen, Apollo uit Borne, Dash uit Vorden en Rivo uit Rijssen.

Afgezien van de resultaten hebben de meiden, hun coaches en de vele meegereisde supporters een heel mooie en gezellige dag gehad. De meiden zijn een ervaring rijker en de coaches hebben veel goede dingen gezien. Nu gaat het vizier weer richting de competitie, welke half april ten einde loopt.