Fit20 Veendam: Personal Training voor particulieren en medewerkers van bedrijven

VEENDAM - Fit worden door wekelijks 20 minuten op afspraak te trainen onder persoonlijke begeleiding. Onmogelijk? Zeker niet. Het is een bewezen concept, daarvan zijn veel particulieren en bedrijfsmedewerkers uit Veendam en omgeving inmiddels overtuigd! Zo komen er al meer dan 100 leden wekelijks in de fit20 studio aan Cereslaan 2.

Met meer dan 100 locaties in Nederland was het concept van fit20 al dubbel en dwars bewezen. Het idee is even simpel als doeltreffend. Door elke week onder persoonlijke begeleiding twintig minuten te sporten in een rustige ruimte van 17 graden, past sport binnen elke agenda. Douchen en omkleden is niet nodig, daardoor kost het dus echt weinig tijd om weer fit te worden.

Weer fit ondanks lichamelijke klachten

Magda (51 jaar) traint al sinds 2017 bij fit20. Na de kennismakingstraining was zij direct erg enthousiast. “Ik had last van lichamelijke klachten en ik wilde weer lekker in mijn vel zitten. Ik heb een maagverkleining gehad, waardoor er wat ruimte in mijn buikvel zat. Daardoor was ik niet tevreden over mijn lichaam. Daarnaast had ik als wens om meer spierkracht te ontwikkelen” laat Magda weten. “Ik merk dat ik nu veel meer kracht in mijn benen heb. Ze zijn heel erg ontwikkeld en veel strakker. Zelfs merk ik nu vooruitgang bij mijn buik. We zetten door! Ondanks dat ik veel klachten aan mijn schouder heb, kan ik wel pijnvrij de oefeningen bij fit20 uitvoeren. Dankzij de goede begeleiding van de personal trainer weet ik ook zeker dat ik ze goed uitvoer. Dat is heel prettig!”

Gratis kennismakingstraining en type abonnementen

Met een Solo abonnement weet je zeker dat je altijd één-op-één met je personal trainer traint. Neem je graag iemand mee naar de training? Dan kun je het Duo abonnement bij fit20 kiezen. Sport je ook gerust samen met iemand die je wel of niet kent om flexibel te blijven qua planning? Dan is het Flex abonnement perfect voor jou.

Kijk op http://www.fit20veendam.nlen vraag je gratis kennismakingstraining aan. Telefonisch kun je ons uiteraard ook bereiken op (0598) 592 364.