Flitscursus 'Spelen in een band'

NOORDBROEK - Na de voorjaarsvakantie start De Rijdende Popschool 5 flitscursussen 'Spelen in een band' in Den Andel, Nieuw Balinge, Ten Post, 't Zandt en in Noordbroek. Het is een flitscursus, omdat het 4 lessen zijn. De cursus is voor iedereen vanaf 8 jaar.

De eerste les is een kennismakingsles om te kijken of je het leuk vindt. Als je doorgaat kun je na afloop van de cursus een aantal liedjes spelen met je band. Op het Rijdende Popschool Festival op 30 maart 2019 in Martiniplaza treden alle bands van De Rijdende Popschool op. Wie meedoet met de flitscursus mag ook optreden op dit festival.

DIY Festival

Het Rijdende Popschool Festival is het enige echte DIY (Do It Yourself) Festival. Dat betekent dat je zelf mag optreden, mee kan doen aan workshops en allerlei andere activiteiten en concerten kunt bijwonen. Het festival opent met de band Hippe Gasten en sluit af met De Varkentje Rund Theatershow. Er zijn onder meer workshops DJ’en, songwriting, drummen en beats maken.

De Rijdende Popschool geeft in Noordbroek een kennismakingsles voor de flitscursus op woensdag 27 februari van 16.00 tot 17.30 uur in JC Heartbeat. Kosten kennismakingsles: € 2,50 (meenemen op de dag zelf). Doe je mee met alle 4 de lessen dan kost het € 40,00 in totaal.