Back tot the sixties bij de barbershop van Marcel

VEENDAM - Klanten die bij Kapsalon Marcel in Autorama in de stoel plaatsnemen, wanen zich vanaf nu in de jaren 60. Marcel, besloot zijn barbershop, dat onderdeel is van zijn kapperszaak in Autorama uit te breiden en te restylen. En dat is gelukt!

De barbershop - wat onderdeel is van Kapsalon Marcel - heeft een retro-look gekregen. Er is plek voor drie heren tegelijk en de medewerkers hebben allen een specifieke opleiding tot barbier afgerond. Ook de klandizie van de salon heeft hun steentje bijgedragen aan de metamorfose. „We hebben van klanten diverse oude attributen en accesoires gekregen die helemaal in het sixties-sfeertje passen, ontzettend leuk!”, aldus Marcel Veen. Zijn kapperszaak bestaat overigens alweer tien jaar.

De toenemende vraag naar baardverzorging en het knippen van baarden zorgde er mede voor dat de barbershop flink is aangepakt. Mannen komen soms wekelijks voor het bijknippen van hun baard. Om het aanbod van de barbershop helemaal compleet te maken heeft eigenaar Marcel Veen een hele lijn geurtjes en verzorgingsproducten voor zowel baard als kapsel in het assortiment opgenomen. Deze producten zijn eveneens bij de salon van Marcel aan de Middenweg verkrijgbaar.

Marcel is blij met zijn ‘nieuwe’ barbershop. „Zo kunnen we de mannen nog beter de behandelingen geven die ze willen. Van hippe kapsels tot dito baarden, het is iets dat je moet beleven”, besluit Veen.