Geslaagde dag voor dames Clias

WILDERVANK - Een aantal turnsters van sv Clias hadden zaterdag 2 februari 2019 hun 1e voorwedstrijd in Bellingwolde. Voor een aantal was dit hun allereerste wedstrijd ooit.

Ondanks de spanning hebben de meisjes het goed gedaan. In de eerste wedstrijd deden Sterre Veen, Jole Dijkhuizen, Evelien Koops mee met de Mini-Instappers; Charissa de Lange turnde in categorie Pupil2 D2. Sterre Veen behaalde een mooie 7e plaats, met een 3e plaats op sprong. Jole Dijkhuizen werd 10e en Evelien Koops 11e. Charissa behaalde een keurige 5e plaats en was zelfs 2e op het toestel balk.

In de tweede wedstrijd deden Danique Smidtman, Lieke van Goor, Silke Timmer en Marit Deekens mee. Danique werd 12e met een nette score van 47.734; Lieke werd 9e en zette een mooie brug- en balk- oefening neer. Silke behaalde hier een 10e plaats, vlak achter Lieke en was ook zeer netjes op brug. Marit werd beloond met een prima 4e plaats en kwam slechts 0,633 tekort voor brons; zij was 3e op brug.

De turnsters hebben een leuke eerste wedstrijd geturnd en zijn nu hard aan het trainen voor hun volgende wedstrijd eind maart in Tweede Exloërmond. Met dank aan Jurylid Denny Idema en trainsters Aukje de Jong en Hanne Schomaker.