CD presentatie van Bé Schmaal in Cultuurcentrum Van Berensteyn

VEENDAM - Zondagmiddag 24 februari is het zover. Die middag om 14:30 uur is er de CD presentatie van het debuut album "13 bie 60" van singer-songwriter Bé Schmaal. Er is enkele jaren aan gewerkt in verschillende Veendammer audiostudio's. Inmiddels zijn er vorig jaar twee nummers, die ook op deze CD staan, succesvol als singles uitgebracht.

De nummers "Zwait en zwoare sjek"en "Ik liek zoveul op die" hebben via de lokale en regionale radioprogramma's de nodige aandacht gekregen. Het eerste nummer belandde op oudejaarsdag in de "Alle 50 goud" lijst van RTV Noord op de 33ste plaats en "Ik liek zoveul op die" staat recent enkele weken vermeld in "de Noord 9" ranglijst van het Radio Noord programma Café Martini. Beide nummers staan ook op "13 bie 60".

Tijdens deze CD presentatie wordt Bé begeleid door de muzikanten die in de studio de verschillende instrumenten hebben ingespeeld. Samen spelen ze een groot deel van de dertien nummers op het album. In het voorprogramma zal Krzysztof Groen uit Veendam een optreden verzorgen.

Het evenement in de Jonckherenzaal (boven) in Van Beresteyn begint dus om 14:30 uur en is vrij toegankelijk.