Campercamping Borgerswold komt met groots event

VEENDAM - De camperplaats is tijdens het Hemelvaartweekend opnieuw een pleisterpaats voor liefhebbers. De Campercamping Borgerswold organiseert van 29 mei tot en met 2 juni een groot camper event.

Gezelligheid en promotie van Borgerswold

Tijdens het evemenent wordt er van alles georganiseerd. Er worden fietstochten en wandelingen uitgezet, er is live muziek in de tent, men kan een film kijken in de openlucht bioscoop, er zijn arrangementen opgezet met ondernemers uit het Veendammer centrum. Er is lekker eten en drinken verkrijgbaar in de tent, meedoen aan de open dag van Borgerswold behoort tot de mogelijkheden en natuurlijk een ritje met de stoomtrein naar Stadskanaal is een optie.

Doel van dit evenement is gezellig samen zijn, het onder de aandacht brengen van kamperen in Nederland, het promoten van de omgeving, park Borgerswold en de gemeente Veendam.

De camperplaats in Veendam bestaat al sinds 2001 en is vanaf het begin een bekende uitvalsbasis voor vele camperaars. Diverse gasten komen met regelmaat weer terug naar de Veendammer plek.

Op zoek naar foto’s

In 2004 en 2005 heeft de camperplaats eerder een dergelijk evenement georganiseerd in Veendam. Dit was een groot succes. Meer dan 600 campers kwamen toen naar Veendam. De organisatie is echter het fotomateriaal kwijtgeraakt en roept gasten van toen op eventueel beeldmateriaal te delen.

Dit jaar is er plek voor maximaal 600 campers. Voor alle info en aanmelding, en het toesturen van eventueel fotomateriaal: op www.camperplaatsveendam.nl