Wees een held

WILDERVANK - Met een diploma Eerste Hulp bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op het werk, op straat, maar ook thuis. EHBO vereniging Wildervank start eind februari met een EHBO cursus. Er zijn nog enkele cursusplaatsen beschikbaar.

De cursus, welke bij voldoende deelname eind februari 2019 zal beginnen, wordt gegeven bij KNV EHBO Wildervank in Dorpshuis Bijleveld aan de van Delftstraat 45in Wildervank. De lessen vinden plaats op een avond van 19:30 t/m 21:30 uur.

Onderwerpen

Tijdens de cursus leert u hoe u eerste Hulp kunt verlenen bij kinderen en volwassenen, een bloeding stelpen, een wond verzorgen, helpen bij een verstuiking of botbreuk, maar ook hoe te handelen bij een stoornis in het bewustzijn of van de ademhaling. Reanimatie is uiteraard ook een onderdeel van de cursus.

De opleiding wordt afgesloten met een examen. De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Wist u dat de meeste zorgverzekeraars een deel van de opleidingskosten vergoeden?

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de heer H. Klunder, KNV EHBO Wildervank, via 0598-622741, 06-50561003 hh-klunder@hotmail.com.