Vernieuwde Aldi Hoogezand geopend

HOOGEZAND - Vanochtend verzamelden de eerste klanten zich al om half acht voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de M. Veningastraat in Hoogezand.

Filiaalleider Rob van der Struik opende, samen met vervangend filiaalleider Belinda Gringhuis, officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg: van tablets, platenspelers en bluetooth radio´s en geldprijzen tot 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Als team zijn wij blij en trots om onze klanten in deze winkel te mogen ontvangen. Een winkel waar we de hele dag door vers brood bakken en een vernieuwde en uitgebreide groente- en fruitafdeling hebben!”, aldus de glunderende filiaalleider Rob van der Struik.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan de M. Veningastraat 38 in Hoogezand beschikt over 135 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur.