Shantykoor De Scheepsjoagers gooit het over een andere boeg

MUNTENDAM - Het donateursconcert van shantykoor De Scheepsjoagers uit Muntendam gaat er op zaterdagavond 6 april heel anders uit zien dan in voorgaande jaren. Het programma krijgt namelijk een andere opzet.

Het programma bestaat nog wel uit drie blokken, maar de invulling wijkt af van voorgaande jaren. Het eerste blok wordt verzorgd door De Scheepsjoagers zelf, met een aantal prachtige liedjes, waaronder ook een groot aantal nieuwe nummers. Het tweede blok wordt samen gedaan met het Vrouwenkoor Vrolijke Noot, ook uit Muntendam. Dit enthousiaste koor bestaat sinds twee jaar en bestaat uit 60 leden. Dit blok bevat een aantal nummers die beide koren alleen zingen, maar ook uit een aantal liedjes die gezamenlijk worden gezongen. Het derde blok is een blok met gezellige liedjes, waarbij het publiek zeker gaat meezingen.

Beide koren zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen om er samen een onvergetelijke avond van te maken! Het concert vindt plaats in M.F.C De Menterne, Julianaplein 1 in Muntendam.

De entreeprijs bedraagt €8,- p.p. (donateurs gratis). Kaarten ook verkrijgbaar in de voorverkoop bij M.F.C De Menterne, tel. 0598-616676.

Aanvang 19.30 uur