Stichting Sport en Evenementenhallen Veendam in de race voor een donatie

VEENDAM - Voor de tweede keer is stichting Sport en Evenementenhallen Veendam door de ING Bank genomineerd voor een donatie.

Sinds 2009 timmert Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam (SSEV) aan de weg. „In 2016 hebben wij al eens een prijs ontvangen van de ING Bank omdat we zoveel leuke dingen voor de bevolking in Veendam organiseerden”, aldus de stichting.

Dit jaar is de club opnieuw genomineerd voor het organiseren van een buitentoernooi gericht op de beachvolleybal en beachsoccer. „Wij willen dit evenement aantrekkelijk maken voor alle toeschouwers, zodat de gehele wijde omgeving van Veendam jong en oud hier plezier aan beleefd.”

De hoogte van de donatie varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft. „Dit jaar bestaat de stichting 10 jaar! Het zou natuurlijk fantastisch zijn dat wij dit jaar voor de hoofdprijs gaan. Maar daar hebben wij jullie stem voor nodig!”

Stemmen kan via de link www.helpnederlandvooruit.nl

De stichting organiseert al enkele jaren het Zechstein Stratenvolleybal, het Veendam Open Darttoernooi en de eerste editie van het Zechstein Indoor Soccer Toernooi met ruim 80 deelnemende teams.