Snertactie van 5 mei comité Noordbroek

NOORDBROEK - Ook dit jaar is er weer een Snertactie georganiseerd door het ‘5 mei comité Noordbroek’. Deze keer staan ze naast de Spar in Noordbroek op zaterdag 26 januari.

Volgend jaar wordt de nationale Bevrijdingsdag op 5 mei 2020 groots gevierd. Het 5 mei comité wil dan uiteraard uitpakken en zorgen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. Dit doen ze onder andere door het organiseren van de welbekende optocht van versierde praalwagens door het dorp en een afsluitend feest. Om deze festiviteiten mogelijk te maken houden ze meerdere sponsoracties, waaronder dus de snertactie.

Actief en zichtbaar

Het enthousiaste comité wil graag actief en zichtbaar zijn in het dorp. Ze willen iedereen uitnodigen om tijdens het nuttigen van een kommetje verse snert, een praatje te maken met elkaar. Heeft u nog een goed idee voor 5 mei comité? Dan horen ze dat graag.

Snert ophalen is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u zich vooraf intekenen; dit kan t/m donderdag 24 januari. Noteer uw naam + telefoonnummer op de intekenlijst bij de Spar, Gockingaheem of de Noordsuythoeve. U kunt ook reserveren via e-mail (jantienlambeck79@gmail.com) of een persoonlijk bericht. De snert kost 4 euro per bakje, maar u mag ook snert komen halen in een eigen pannetje.

Het 5 mei comité Noordbroek hoopt u te zien op 26 januari tussen 11.00 en 14.00 uur bij de snertkraam naast de Spar in Noordbroek!.