Karel Hulskers genomineerd voor Bruidsfoto Award

EEXTERVEEN - Karel Hulskers uit Eexterveen is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019. Hij is in de race binnen de categorie Bruidegom.

„Ik ben echt superblij met mijn nominatie”, zegt Karel. Uit ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. Karel Hulskers was in 2018 ook al genomineerd voor 3 foto’s. De wedstrijd wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd. In totaal zijn er 8 fotocategorieën met allemaal 10 foto’s. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Terug van weggeweest: Bruidegom

„Na zeven jaar afwezigheid is de categorie Bruidegom dit jaar terug van weggeweest. Een categorie waar ‘hij’ schittert. Soms stoer, grappig, teder of juist heel artistiek in beeld gebracht. Hoewel de bruid op de bruiloft nog steeds een hoofdrol vervult, zien de we weldegelijk de bruidegom meer en meer in de spotlights komen. De genomineerde foto’s bewijzen dit zeker”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.