Rene Froger en Wolter Kroes naar Veendam voor All Time Music Festival

VEENDAM - Het 18e All Time Music Festival op zaterdag 13 april is voorzien van een mooie line up.

Rene Froger met zijn Frogettes, Wolter Kroes, Gebroeders Ko en de Unieke Top-40 band Q5 staan op het podium in de grote zaal.

Op de overige drie podia staan Cristel Dream, Billboard en Mama Maffia.

Oppertopper

René Froger is één van Neerlands beste Nederlandse zangers en tevens ‘oppertopper’ bij de Toppers in concertreeksen die ieder jaar tienduizenden mensen in de Amsterdam Arena op de been brengt. Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd.

Al vele jaren zijn de Gebroeders Ko één van de meest succesvolle feestacts van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’.

De band Q5 New Style, is iets unieks, het is nieuw, het is verpletterend, het is energiek. Q5 is niet zomaar een live band, naast het bespelen van de instrumenten wordt de band versterkt met de vetste beats van een DJ. Gegarandeerd een unieke dance experience om nooit te vergeten!

De show is helemaal compleet door de combinatie van te gekke sounds en indrukwekkende visuals die tijdens het optreden te zien zijn op een grote video wall.

Pop-rock en covers

Crystal Dream is een pop-rockband en voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra's weet toe te voegen aan de originele nummers en speelde in het voorprogramma van o.a. Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring, Van Dik Hout en Guus Meeuwis tijdens de ‘Groots Met Een Zachte G’ stadionconcerten.

Billboard is een coverband bestaande uit 9 bandleden (waaronder een blazerssectie) die sinds 2012 diverse zalen heeft veroverd met swingende en dampende soul-, disco-, rock- en popmuziek.

Het Veendammer Mama Maffia met eigen nummers en teksten in het Gronings hebben alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show.

De zaal is open vanaf 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop vanaf 18 januari 2019 aan de receptie of via www.parkzicht.com

Voorverkoop € 25.00 en aan de kassa € 29.50 Het feest is bestemd voor 18 + jaar.