Nieuwjaarsconcert André Rieu in Sidney te zien in Veendam

VEENDAM - Het nieuwjaarsconcert van André Rieu in Sydney op 13 januari, is in het Filmhuis op het grote doek te zien.

Eén van de grootste namen in Event Cinema, André Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019. De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië.

Rieu zal een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen.

Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar. Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer. Deze eenmalige filmvoorstelling wordt alleen op 13 januari in de bioscoop vertoond.

De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht-concert van André.

De aanvang is om 15.00 uur