Faber woninginrichting viert feest

VEENDAM - Faber woninginrichting bestaat al 45 jaar. Het was vanaf 1974 dat Frits Faber (76) een drietal panden aan het Bocht Oosterdiep in Veendam aankocht om daar zelfstandig een Tapijthal te beginnen.

Daarvoor had hij vele jaren gewerkt en ervaring opgedaan in de Winkel van Sinkel in de tegenovergelegen Sarstraat. Faber begon met de verkoop van kamerbreed tapijt, Novilon, schuimrubber, en gordijnen. Daar zat genoeg handel in om een goede boterham te verdienen, in 1991 werd er nog fors uitgebreid door aan de achterzijde met circa 500 vierkante meter.

6 jaar later was het tijd om de zaak aan zijn zoon Frits jr. over te doen, die thans de zaak runt samen met zijn vrouw Harma en een verkoopster.

Frits jr. weet dat het duidelijk merkbaar is dat de woningmarkt weer is aangetrokken. ,,We zitten momenteel wederom in een drukke periode.” Faber woninginrichting probeert met een klein team aan alle woonwensen en gedegen advies te voldoen en zo een passende invulling te geven. Men levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Ze hebben een groot assortiment aan vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie en andere woonaccessoires. 11 en 12 januari zal het 45-jarig jubileum gevierd worden met diverse jubileum aanbiedeingen.