Voorrondes Zechstein Indoor Soccer groot succes

VEENDAM - De voorrondes van het Zechstein Indoor Soccer zitten er op. De afgelopen drie dagen hebben de voorrondes van deze eerste editie plaatsgevonden.

Op het programma stonden de categorieën JO13, JO15, JO17, JO19, Dames en Senioren.

Om en nabij de 175 wedstrijden stonden er op het programma verdeeld over de drie voorronde-dagen. Méér dan 70 teams afkomstig uit Groningen, Friesland en Drenthe kwamen naar het Indoorcentrum voor een ochtend, middag of avond zaalvoetbal. Na afloop van de geslaagde voorrondedagen blijven er in totaal 25 teams over. Deze komen donderdag 3 en vrijdag 4 januari opnieuw in actie wanneer er daadwerkelijk om de prijzen gespeeld gaat worden.

„De dagen liepen allemaal volgens schema, alle teams zijn komen opdagen en zowel de spelers als de scheidsrechters zijn enthousiast over het verloop”, laat de organisatie weten.

Waar er bij de jeugd tijdens de finales gespeeld gaat worden om grote trofeeën is er voor de dames en senioren een prijzenpot van €1100,- euro te verdelen.

Overzicht finaledagen

JO13: Donderdag 3 januari (‘s middags)

JO15: Donderdag 3 januari (‘s middags)

JO17: Vrijdag 4 januari (‘s middags)

JO19: Vrijdag 4 januari (‘s middags)

Dames: Donderdag 3 januari (‘s avonds)

Senioren: vrijdag 4 januari (‘s avonds)

35+: Donderdag 3 januari (‘s avonds)

Beide finaledagen zullen feestelijk worden afgesloten in Sportcafé Sportplein. Op donderdag 3 januari zal er na afloop een DJ plaatsnemen achter de draaitafel. Na afloop van de Senioren finale is er live muziek in Sportcafé Sportplein.

Beide dagen wordt een verloting gehouden De organisatie verwacht dan ook dat net als tijdens de voorrondes er veel publiek op de tribunes zal plaatsnemen. In tegenstelling tot de voorrondes wordt er beide dagen een entree van €3,00 euro gevraagd.