Buurman & Buurman weer op grote doek in PeuterBios Filmhuis

VEENDAM - Het Filmhuis begint het nieuwe jaar op 5 januari met de PeuterBios! Buurman & Buurman zorgen dan weer voor hilarische momenten tijdens het klussen in en om het huis.

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. A Je To!

De PeuterBios is voor de allerkleinsten een mooie manier om kennis te maken met de bioscoop. Het zaallicht gaat niet helemaal uit en het geluid staat iets zachter waardoor de belevenis minder overweldigend is voor de kleintjes. Er zijn knutselactiviteiten in de foyer, in de pauze is er ranja en de bezoekertjes krijgen na afloop een Bioscoopdiploma mee naar huis.

Datum: 5 januari 2019

Aanvang: 14.00 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur. (Reserveren gewenst)

vanBeresteyn, Museumplein 5a Veendam