Blaas jij een partijtje mee?

VEENDAM - In de maand februari 2019, vindt de gebruikelijke ensemblemaand plaats op de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam. orkesten, ensembles, bands worden geformeerd en wordt er door professionele vakdocenten gewerkt naar een optreden in Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Dit jaar komt ook muziekvereniging Voorwaarts dit gebeuren versterken en gedurende vier weken zullen hun repetities worden verzorgd in Cultuurcentrum vanBeresteyn niet alleen de vaste leden doen mee aan de repetities en uitvoering, ook niet leden zijn van harte uitgenodigd om gedurende deze periode mee te repeteren en mee te spelen op de uitvoering op donderdag 7 februari 2019.

Heeft u in het verleden een blaasinstrument bespeeld en wilt u graag nog eens meespelen in een orkest, grijp dan deze kans en speel gratis mee! Het niveau is voor bijna iedereen toegankelijk en desgewenst kunt u gratis een opfris les afspreken met een docent van de MDT. Nieuwsgierig geworden? Informatie en bladmuziek vindt u op de muziek-,dans- en theaterschool Veendam. Repetities op dinsdag 15 jan, 22 jan, 29, jan en dinsdag 5 febr 2019 van 19.15 – 20.00 uur.