Indoor Groningen volledig het teken van jonge paardensportfans

ZUIDBROEK - Zondag 23 decemener stond Indoor Groningen volledig in het teken van jonge paardensportfans. De ponyruiters reden een L t/m ZZ parcours die bestond uit 16 rubrieken.

Tussen 13.00 en 17.00 stond het O&Ki Junior Horse Event op het programma. Kinderen mochten deze dag gratis naar binnen en konden genieten van diverse activiteiten! Gratis ponyrijden, schminken en een superleuke show van Eva Roemaat en haar eigenwijze pony! Het was gezellig druk tijdens het Junior Horse event, op naar volgend jaar!

Renzo Zoer wint twee keer in L parcour

De eerste rubriek startte vanochtend al om 08.30, in de Divoza Horseworld-prijs klasse L -twee fasen - cat. A/B reed Renzo Zoer twee keer in de prijzen! Hij wist de eerste en de tweede plek te bemachtigen met zijn pony’s Isabel en First Lady. Een knappe prestatie van Zoer!

Hilde Veenstra scoort opnieuw tijdens Indoor Groningen

Hilde Veenstra doet opnieuw goede zaken in Zuidbroek. Zo wist zij eerder deze week al flink te scoren bij de paarden, nu was het de beurt aan de pony’s! In de Divoza-Horseworld-prijs (Klasse Z) wist zij in het twee fasen parcour de tweede prijs te pakken. En tijdens de Klasse Z progressief wist zij zelfs een eerste plaats te bemachtigen.

Vandaag is om 09.00 de Mini Marathon Noordercup begonnen en daarna volgt de finale.

Voor meer informatie zie www.iichgroningen.nl.