Wedstrijdteams Oxygym in de prijzen

Veendam -  Afgelopen weekend hebben vijf demoteams van Sportcentrum Oxygym hun volgende voorronde gehad voor het Nederlands Kampioenschap.

Zaterdag waren de streetdance/hiphop groepen aan de beurt in Leek bij NNKS. Er deden 3 teams mee van Krista Lingbeek. ' New ' deden mee in de categorie selectie 13-15 jaar en behaalden een 3e plek. Hysteria waren bij de 1e voorronde al gepromoveerd naar het hoogste niveau bij 13-15 jaar, en nu werd hun act ook nog eens beloond met een 1e plaats. Twisted ( ook gepromoveerd ) mochten nu ook deelnemen in de hoogste categorie in de leeftijd van 16-18 jaar en zij werden 7e.
Ook deed er zaterdag een team mee olv Margriet van der Laan en Bo Ufkes. Voor de meiden van Oxygym Seniors was dit de eerste voorronde van dit jaar en zij deden mee in de hoogste categorie in de leeftijd van 16-18 jaar en behaalden een nette 3e plaats. Zondags werd de eerste voorronde van Soneo gehouden in theater ' de Meerpaal ' in Dronten. Hier deden de Oxygym mini's aan mee met hun ' Joker act ' in de categorie showdance 10-13 jaar. De act werd beloond met een mooie 2e plaats van de 16 teams. Trainster Margriet van der Laan is ontzettend trots op haar talenten.
Het was een druk maar zeer geslaagd weekend! In maart staan de volgende wedstrijden al weer gepland. De trainsters en de meiden zijn blij met de behaalde resultaten.