Slim slanker

Veendam - Vanaf 4 april opent Henrieke Jonker haar praktijk Slim 2gether in Veendam. Zij maakt dan onderdeel uit van de ondernemers in het Ondernemershuys aan het Pieter Sneeuwplein nr 12. Hier zal zij zich gaan vestigen met haar nieuwe praktijk Slim 2gether  om mensen te begeleiden in het eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen. Ze is een gecertificeerd onafhankelijk Cambridge Consulente.

Het Cambridge Weight Plan is ontwikkeld in de jaren zeventig door dr. Alan Howard, een voedingswetenschapper aan de Cambridge universiteit in Engeland. Via een medisch uitgebalanceerd programma krijg je tijdens het afslanken alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt. Geen enkel afslankprogramma is door de jaren heen zo grondig getest en veilig bevonden.
Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma’s, met of zonder reguliere voeding.  Op deze manier heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek.
Na afloop van het programma begeleidt Henrieke je naar een gezonde levensstijl, waardoor de opbouw naar een volledig regulier voedingspatroon en gewichts- behoud op een verantwoorde en blijvende manier gebeuren. Dit voorkomt het gevreesde jojo-effect.
Henrieke is te bereiken via de mail: slim2gether@gmail.com of telefonisch: 06-40816345