Dansers Oxygym op stoom

Veendam - Veendam De dansteams van Sportcentrum Oxygym zijn prima op dreef. Vorige week deden de vier demonteams mee aan de laatste voorronde streetdance/hiphop van NNKS. Deze wedstrijd werd gehouden in Urk.

New mocht als eerste van alle teams van Oxygym, zij deden het zo goed dat ze een mooie derde plaats behaalden in de categorie selectie 13-15 jaar. Daarna was Hysteria aan de beurt, zij zitten in de hoogste categorie (demo ) in de leeftijd van 13-15 jaar en ook deze meiden hebben een prachtige act neergezet en behaalden ook een derde plaats.

‘s Avonds waren de twee oudste teams van Oxygym aan de beurt en zitten beide in de hoogte categorie (demo) in de leeftijd van 16-18 jaar. Eerst mocht Twisted hun routine laten zien en even later Oxygym Crew. Twisted eindigde op een mooie zevende plaats en Oxygym Crew behaalden de eerste plaats met een knallende dans. Dit was een super geslaagde dag. Alle teams van Oxygym hebben zich geplaatst voor het Noord Nederlands kampioenschap op 21 mei in Drachten. Trainsters Margriet van der Laan, Krista Lingbeek, Bo Ufkes en Petra Bijkersma zijn ontzettend blij met de behaalde resultaten.