Geslaagde zwemdisco voor kinderen

MUNTENDAM - Op vrijdag 29 april was er weer een zwemdisco, georganiseerd door de stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. Deze zwem-disco werd zoals gewoonlijk gehouden in het gezellige en ruime D.G. v.d. Noortbad te Muntendam.

Ondanks het feit dat er veel kinderen met vakantie waren was de opkomst naar verhouding groot en werd het gezellig druk in het zwembad.

Zeventig kinderen en ouders vermaakten zich uitstekend in het zwembad en de sfeer was zoals altijd opperbest en hadden een leuke bijeenkomst.

Het badpersoneel en de vrijwilligers van de jeugdwerkgroep. Allen hielden een oogje in het zeil zodat de kinderen veilig en naar hartenlust konden zwemmen. Er waren ook dit keer kinderen in alle basisschool-leeftijden aanwezig.

De allerkleinsten gingen onder begeleiding van de ouders. Voor de een swingend muziekje en de disco waren weer bekende dj`s aanwezig die zorgden voor de muzikale noot en voor disco-licht. Ook kregen de kinderen een drankje voor de dorst en ging er een zakje chips mee naar huis.

Al met al was de zwemdisco voor de kinderen in Muntendam weer een spetterend succes.