Voor de tweede keer een echte stadscamping

VEENDAM - Het centrum van Veendam wordt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei voor de tweede keer omgetoverd tot een échte Stadscamping. Vele oldtimer caravans zullen neerstrijken in centrum Veendam. Veel van gasten arriveren vrijdag vanaf 16.00 uur in het centrum. Onze gasten worden de dagen in de watten gelegd.

Het weekend begint vrijdagavond met een GlampingBingo. Er zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Veendam. Op zaterdagavond worden de gasten samen met ondernemers en sponsoren uitgenodigd op een échte stadsbarbecue. Om te zorgen dat de gasten zorgeloos kunnen slapen en voldoende nachtrust krijgen in het centrum zorgt de organisatie voor beveiliging.

Voor ontbijt wordt ook gezorgd! Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, veel muziek en theater! Ook is er op 22 mei een koopzondag. Kortom reden genoeg om centrum Veendam te bezoeken.

Het idee van de stadscamping (uniek in Nederland) is twee jaar geleden ontstaan tijdens de kerstmarkt met het befaamde Rad van Fortuin en de Kerstman-intocht. Bij het werven van sponsoren voor het Rad van Fortuin kwam de organisatie bij Lamains Campingshow en gezien zijn regionaal verzorgingsgebied was de link snel gelegd. Het jaarlijks terugkerend evenement de Stadscamping was geboren.