Foppe de Haan verzorgt vanBeresteynlezing met Evert ten Napel

VEENDAM - Foppe de Haan verzorgt op dinsdag tien maart de vanBeresteynlezing met Evert ten Napel. Foppe de Haan is een uniek mens omdat hij op een ingetogen en onopvallende manier mensen weet te bewegen om het beste in zichzelf naar boven te halen, waardoor een team beter presteert. Maar hoe doet hij dat?

Zijn werkwijze, motivatie en leiderschap weet hij nauwgezet met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken.

Evert ten Napel staat als sportverslaggever en voetbalcommentator bekend als een man die de taal van het volk spreekt. In ruim 25 jaar Studio Sport heeft hij vele unieke momenten van dichtbij meegemaakt. De eerste Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama bij Liverpool-Juventus en het WK in 1978 in Argentinië waar hij als radiocommentator bij aanwezig was.

De Haan en Ten Napel hebben vaker samen dit soort avonden verzorgd en samen beschikken zij over een schat aan verhalen, anekdotes en ervaringen in hun jarenlang verblijf in de wereld van het voetbal.