Beveiliger Cruon neemt de CSN over

Veendam - Beveiligingsbedrijf Cruon neemt de in zwaar weer verkerende beveiliger CSN over. Cruon versterkt met deze overname haar positie in Noord-Nederland door een forse uitbreiding van het aantal klanten en medewerkers en een verdichting van het mobiele surveillance netwerk in het bijzonder.

CSN heeft zeventien medewerkers in dienst en levert diensten aan enkele honderden klanten. De overname van CSN door Cruon is een logische stap. Beide organisaties hebben een sterke regionale oriëntatie op Noord-Nederland, met een focus op goede en snelle communicatie met klanten en medewerkers. Bovendien sluiten de diensten van Cruon en CSN goed op elkaar aan.

Deze stap helpt Cruon om klanten nog beter van dienst te zijn en de kosten zo veel mogelijk te beheersen in het belang van de klant. Henk Rump, directeur Cruon: ,,Cruon verzekert de klanten en medewerkers van CSN dat ze bij een solide en gezond bedrijf terechtkomen dat, net als CSN, klant- en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.”

Henk de Groot, curator CSN: ,,Door een afnemend aantal opdrachtgevers is CSN in de problemen gekomen. Mijn doel als curator was om een snelle doorstart te realiseren. Door de goede samenwerking met Cruon Beveiliging is dit scenario nu een feit. Dit betekent continuïteit voor de klanten en werk voor een groot deel van de medewerkers.”