Hendrik Tooren wint Open Darts Veendam

VEENDAM - Zondag werd erin de Sorghvliethal te Veendam alweer de vierde editie van het Sportplein Open Darts Veendam gehouden. Hoewel er er elders wat toernooien waren deze dag kwamen er toch nog darters op het evenement af.

De darters speelden in 25 poules. Er werd wederom gespeeld op 40 dartbanen van Bert Medema uit Roden, de finales vonden plaats op het hoofdpodium. Om 12.20 werd er begonnen aan de poulesfase en het duurde niet lang of de eerste poules kwamen alweer binnen.

Er waren een aantal toppers aanwezig die gingen strijden om de hoofdprijs van maar liefst 600 euro. Zo waren Jermaine Wattimena, Salmon Renyaan, Frans Harmsen, Richard Huizinga, Peter Marissen en Hendrik Tooren aanwezig. De geldprijzen zijn deze editie mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Sportplein Indoorcentrum Veendam.

De hoogste uitgooi kwam op naam van Frans Harmsen die het presteerde om 170 2x uit te gooien. Hiervoor kreeg hij een mooi Hair & Extensions pakket ter waarde van 60 euro aangeboden door Kapsalon Marcel uit Veendam. Het toernooi was om 19.00 afgelopen waarna de prijsuitreiking plaats vond. De organisatie wil iedereen dan ook bedanken die bijgedragen heeft aan deze zeer succesvolle dartmiddag in de Sorghvliethal te Veendam.