Brons voor streetdancers QuantumFit

VEENDAM - Sportcentrum QuantumFit heeft sinds kort een nieuwe groepsles toegevoegd aan het lesrooster; Streetdance. Naast deze openbare streetdancelessen heeft QuantumFit ook een demoteam streetdance genaamd DivergentDC. Het nieuwe streetdance team van QuantumFit Veendam is nog maar kort bij elkaar, maar de dames hebben al heel wat prijzen weten binnen te slepen.

Uiteindelijk wisten de dames van DivergentDC zich zelfs te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Streetdance. Vorige week was het dan zover en mochten de dames afreizen naar het Nederlands Kampioenschap Streetdance in Den Haag om de strijd aan te gaan.

De concurrentie in Den Haag was sterk, maar het harde werken werd beloond. DivergentDC wist met een krachtige performance een prachtige derde plek op het Nederlands Kampioenschap Streetdance te behalen! Ondertussen zijn de dames al weer flink bezig met de voorbereidingen voor het seizoen van 2017! DivergentDC bestaat uit Angela Kiewiet, Celine Martijn, Deveney Martijn, Lenette Zigter, Marlin Jager, Manon Sinnema, Kim ter Veer en staat onder leiding van Sigrid Brauns.