Jeugdweekend Flash Veendam groot succes!

VEENDAM - Vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016 vond het jaarlijkse jeugdweekend van volleybalvereniging Flash Veendam plaats. De activiteitencommissie organiseerde het kamp voor alle jeugdleden. Vrijdagmiddag verzamelden de deelnemers zichbij de Parkstadhal voor een onvergetelijk jeugdweekend in kampeerboerderij Riegheide in Schoonoord.

Het thema van dit jaar was ‘Back to the Future’. De jeugd en de kampleiding reisden door de tijd door allerlei volleybalopdrachten en proeven uit te voeren. Eenmaal aangekomen bij de boerderij werden de slaapplekken verdeeld en ingericht met allerlei knuffels en spelletjes.

De oudere jeugd en drie mannelijke begeleiders kregen een dropping in het bos. Wie vindt als eerste hun weg terug naar de kampeerboerderij. De ene groep wist in het donker de basis sneller terug te vinden dan de andere.

De jongere jeugd ging met professor dokter Emmet Brown op speurtocht. Verschillende zoekopdrachten, voel- en smaaktesten moesten er aan te pas om met de tijdmachine weer te kunnen reizen van het heden naar het verleden en weer naar de toekomst. De avond werd afgesloten met het eten van hotdogs.

De zaterdagochtend begon met een goed stevig ontbijt en een verjaardaglied voor een jarige jet! De jeugd speelde in de ochtend een volleybaltoernooi en in de middag was het tijd om af te koelen bij de waterplas de Kibbelkoele. Na het eten maakte iedereen zich klaar voor de bonte avond. Wat hebben we een talenten bij Flash Veendam. Quizen, dansacts, zanggroepen en tovershows , alles kwam aan bod!

Om de avond goed af te sluiten hebben we een kampvuur aangestoken. Heerlijk warm en rozig worden door de warmte van het vuur. Wat heeft iedereen goed geslapen die nacht.

Zondagmorgen, vroeg uit de veren! De kinderen werden verrast met een bootcamp. Rennen, springen, kruipen! Die werd natuurlijk ook verrast met liedjes en cadeaus. Na het ontbijt was het tijd om alles op te ruimen en schoon te maken.