Sprookjesdag in winkelhart Veendam

Veendam - Sprookjes bestaan niet. Maar niets is minder waar, in Veendam komen ze namelijk ieder jaar tot leven. Op zaterdag 16 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Bogdike in samenwerking met Summerfun en Kindercentrum Hoi Pippeloi weer een Sprookjesdag in het winkelhart van Veendam. En er is weer een hoop te zien en te beleven, voor jong en oud. 

Zo zijn er straattheateracts van onder andere de gelaarsde kat, Aladdin op zijn vliegend tapijt, de vuurvogel en Mops en Totem. Ook kunt u dansen met Elza, Anna en Olaf uit Frozen en een echte Frozenvlecht laten maken bij Sandra's hairfashion. De muzikale banjoman galoppeert op zijn paard door het dorp en de rattenvanger van Hamelen speelt op zijn fluit alle ratten de stad uit. Ook trakteert Summerfun de kinderen op een heerlijke suikerspin. Kindercentrum Hoi Pippeloi houdt een vossenjacht. 

En kinderen mogen zich natuurlijk weer verkleden. Hoe meer Elza's en Sneeuwwitjes hoe beter. Maar ook stoere ridders of woeste piraten zijn van harte welkom.