Wethouder Schmaal heropent peuterbad Tropiqua

VEENDAM - Op vrijdag 8 juli 2016 heeft wethouder Henk Jan Schmaal op een feestelijke manier het peuterbad van Tropiqua heropend. Tropiqua heeft de speelelementen in het peuterbad grotendeels vervangen. De nieuwe speelelementen zijn veel interactiever geworden.

Er was al een erg populair interactief speelelement, maar nu zijn er meer van dit soort speelelementen in het peuterbad geplaatst. De meeste kinderen vinden het leuk om bijvoorbeeld met hendels water te verplaatsen en zijn daar vaak lange tijd mee zoet.

Tropiqua vindt het belangrijk om te blijven vernieuwen. Hierdoor blijft het voor kinderen interessant om in het peuterbad te spelen. En wanneer kinderen zich goed kunnen vermaken, hebben ouders ook een leuke dag. Er is voldoende ruimte en overzicht rondom het peuterbad, zodat ouders er goed kunnen zitten. Deze vernieuwing past in de positionering van Tropiqua als een familiebad met regiofunctie. Tropiqua hoopt dat er veel nieuwsgierige kinderen langskomen voor een leuke dag in het zwembad!