Topbasketbal in Veendam

Veendam - Het is basketbalvereniging Aquila gelukt om Donar weer naar Veendam te halen. Voor de 6e keer komt het Groninger topteam én kampioen van afgelopen seizoen naar de Parkstad. Op zaterdag 17 september speelt Donar, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, een oefenwedstrijd tegen de nummer 2 van vorig seizoen, Landstede Zwolle. De wedstrijd vindt plaats in de Wildervanckhal, aanvang 19.30 uur.

Landstede Basketbal heeft het team versterkt met Mike Schilder en Nigel van Oostrum. Donar heeft afgelopen periode ook een aantal nieuwe spelers gecontracteerd. Het team is nu compleet en bestaat uit Andrew Smith, Lance Jeter, Tim Hoeve, Sean Cunningham, Tjoe de Paula, Arvin Slagter, Jason Dourisseau, Chase Fieler, Bas Veenstra en Drago Pasalic, aangevuld met 2 jeugdspelers. Onder leiding van coach Erik Braal belooft het een mooi basketbalspektakel te worden in de Wildervanckhal.
Entreekaarten zijn te koop voor aanvang van de wedstrijd aan de deur én in de voorverkoop vanaf 1 september bij Primera Hiemstra Veendam. Entreekosten zijn € 8 voor volwassenen en jeugd t/m 12 jaar betaalt € 5.