Badminton voor Make a Wish

MUNTENDAM - Op 22 oktober organiseren Henkjan de Haan, Frans Dekker en Albert Gils een badmintontoernooi voor Make a wish. Dit toernooi wordt gehouden in de Ruitershorn te Muntendam. Henkjan de Haan maakt zich al tijden sterk voor Make a Wish. Hij liep deze zomer nog een mooi bedrag bijelkaar tijdens de Nijmeegse Wandelvierdaagse.

Dit toernooi is een vervolg en moet jaarlijks terugkeren. De gemeente Menterwolde steunt het toernooi door geen zaalhuur in rekening te brengen. Het belooft een mooi spektakel te worden, temeer omdat het de eerste keer is dat er een badmintontoernooi wordt georganiseerd voor Make a Wish

Voor dit toernooi is geld nodig en daarom zoeken de organisatoren nog een aantal sponsoren die dit jaarlijks terugkerend toernooi wil mee sponsoren, uiteraard staan daar diverse dingen tegenover. Ook artikelen voor de tombola zoeken de organisatoren nog om daarmee ook wat geld binnen te halen voor de stichting die afhankelijk is van giften. Make a Wish laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.

Voor opgave of vragen kunt u een mail sturen naar henkjan de haan toktok.hetkippenhok@ziggo.nl.