Ouderendag terug in Veendam

VEENDAM - Op 7 oktober blazen de plaatselijke afdelingen van de ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB de ouderendag weer nieuw leven in. De officiële opening gaat om 11.00 uur, in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank, van start.

Deze dag is, voor zover de ruimte dat toelaat, in principe voor alle ouderen in de gemeente Veendam en Menterwolde toegankelijk, echter uitsluitend op vertoon van een geldig entreebewijs. Rond het middaguur zal er een warme maaltijd worden geserveerd, aangeboden door Apetito Maaltijdservice uit Denekamp.

Na de middagpauze vindt er een optreden plaats van het gemend seniorenkoor Blief fit, zing mit, uit Veendam. Dit koor brengt naast bekende Nederlandstalige, ook Groninger en anderstalige liedjes ten gehore. Bekende melodieën die iedereen mee mag en kan zingen. Na de grote pauze is er een optreden van Harry Veenstra, een bekende toetsenist. Ook hij zal de aanwezigen meenemen op een muzikale tocht. Het belooft al met al een gezellige dag te worden.

Het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum is gevestigd aan de Torenstraat no. 108 te Wildervank. De entreeprijs is laaggehouden op vijf europer persoon, hierin zijn inbegrepen twee consumpties en een hartige hap en uiteraard het middagmaal.