Twee sterren voor groenteman Wim Hofman

VEENDAM - De Echte Groenteman Wim Hofman uit Veendam verdiende deze week tijdens de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’ twee sterren. Daarmee behoort de zaak van Wim Hofman tot de top van de Nederlandse groentespeciaalzaken.

De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Bij de feestelijke uitreiking maakte presentator en entertainer Jeroen Smits de sterwinnende groentespecialisten bekend.

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart wordt getoetst.

Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

Als consument kun je er op vertrouwen dat je bij een ‘Groenteman met Ster’ een ruim assortiment aan uitstekende producten zult aantreffen. Ook kun je hier terecht voor uitgebreid en deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe je de producten het beste kunt bereiden.

,,Natuurlijk gaan we het behalen van onze sterren vieren. Met onze medewerkers maar ook met onze klanten. Zij hebben meegeholpen om deze sterren te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor”, aldus een trotse Wim Hofman van De Echte Groenteman Wim Hofman.