Feesten en dineren tijdens Oktoberfest

VEENDAM - Zaterdag 8 oktober is het zover! Het gezelligste bierfeest van het Noorden, het Indoor Oktoberfest Veendam! Met optredens van onder andere Der Kleino und Die Stimmungsmatties, Die Geile Mädeln en niemand minder dan René Karst. Kaarten kosten in de voorverkoop 9 euro 50 en op 8 oktober aan de kassa 15 euro. Haal uw kaarten in de voorverkoop bij Primera Hiemstra Veendam , Sportplein Indoorcentrum Veendam, of online via www.vanplan.nl of de Facebook- pagina Indoor OktoberfestVeendam!

Stichting Robin Hood Foundation houdt op zaterdag 8 oktober 2016 van 19:00 tot ca. 21:30 uur een Benefiet Gala in de VIP-BAR van Sportplein Indoorcentrum Veendam ten bate van Kinderen in de knel. Het betreft kinderen uit de regio`s Veendam, Pekela, Menterwolde, Oldambt, Bellingwedde, Stadskanaal en Vlagtwedde die vanwege financieel onvermogen van hun ouders in de knel zitten en daarom niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun ontwikkeling zo belangrijk zijn..

Tijdens deze gala-avond kunt u genieten van muziek en een uitgebreid buffet, geserveerd door leerlingen van de Hotelschool Noorderpoort Euroborg. Een VIP-tafel voor zes personen inclusief dertig consumptiemunten kost 600 euro excl. btw.

Verder zal onder begeleiding van het Winkler Prins Harmonie Orkest, de loco burgemeester van Veendam en Miss Oktoberfest 2016 volgens Duitse traditie symbolisch het eerste bierfust aanslaan. Aansluitend aan het benefietgala kunnen de sponsoren vanaf 22:00 uur meegenieten met het Oktoberfest in de Sorghvliethal! Het doel van dit benefietgala is om geld in te zamelen voor