Gemak voor ondernemers met joeX

VEENDAM - Gemak en inzicht voor ondernemers staat voorop bij de dienstverlening van joeX. Klanten van joeX doen waar zij goed in zijn: ondernemen, joeX doet de boekhouding en zorgt ervoor dat de administratie en fiscale zaken goed geregeld zijn.

Aanlevering van facturen en bonnetjes is heel simpel; deze worden doorgestuurd via de email of via een app op de smartphone. Door een automatische bankkoppeling hoeven bankmutaties niet meer aangeleverd te worden. Naast het gemak bespaart de ondernemer door deze werkwijze bovendien veel tijd. Tijd die ze meer dan ooit tevoren kunnen steken in ondernemen.

Door een eigen gepersonaliseerd dashboard heeft de klant altijd en overal inzicht in zijn of haar actuele cijfers. Zo kan elke ondernemer inspelen op feiten en actualiteiten en hoeft dus niet te wachten tot de jaarrekening klaar is. Via de app of pc kunnen snel alle gegevens tevoorschijn getoverd worden en zijn bonnetjes of facturen nooit meer kwijt.

Daarnaast ziet joeX continu de ontwikkelingen van haar klanten en geeft indien nodig tips en adviezen. Omdat elke onderneming anders is maakt joeX een dienstenpakket op maat met een vast bedrag per maand. Hier is bij inbegrepen dat er onbeperkt contact met joeX kan worden opgenomen.

Door deze werkwijze maakt joeX het leven van ondernemers makkelijker en staat in deze (steeds meer) digitale wereld toch continu persoonlijk in contact met haar klanten. Nieuwsgierig naar de dienstverlening van joeX? Kijk voor meer informatie op www.joex.nl.