Integratiediner in Veendam

VEENDAM - Op donderdag 13 oktober doet Mo(o)i in Veendam mee aan het Nationaal Integratiediner! Op veel locaties in Nederland wordt zo’n diner georganiseerd.

In de kantine van Noorderpoort Veendam (Hertenkampstraat) kunnen van 17.00 tot 19.00 uur (maximaal) 100 mensen aanschuiven bij een heerlijke internationale maaltijd waarbij het gesprek tussen ‘nieuwe’ en ‘oude’ Veendammers centraal staat. Integratie staat voorop tijdens deze dag. De gerechten worden gemaakt door leden van de club en inburgeringsleerlingen van het Noorderpoort.

Aanmelden voor dit diner kan via de Facebookpagina van Mo(o)i in Veendam of via info@mooiinveendam.nl. Zie ook www.nationaalintegratiediner.nl. U krijgt vervolgens een bevestiging van de aanmelding! De prijs per deelnemer is 7 euro 50. Drankjes worden apart verkocht voor 50 cent.

Mo(o)i in Veendam is een internationale club die als doel heeft 'oude' en 'nieuwe' Veendammers met elkaar in contact te brengen. Twee keer per maand is er een taalcafé en er worden voor de leden workshops en uitstapjes georganiseerd naar musea, bedrijven en culturele instellingen.