Dinnershows gaan weer los

VEENDAM - Een avondvullend programma met een show vol zang, dans, diner en entertainment. Na het overweldigende succes van de de premiere van The Iconic Dinnershow is het nu mogelijk om vanaf 22 oktober tot 15 april elke maand te genieten van deze geweldige Dinnershow.

Zaterdag 22 oktober is de eerste Dinnershow met de Herfsteditie, garant voor een gezellig avondje uit. Samen met Charlie Productions en On Air Events is er, een voor het noorden van het land, een unieke show neergezet. Met een professionele cast die haar sporen reeds ruim heeft verdiend in de dans- en showwereld. Het resultaat is The Iconic Dinnershow met drie geweldige zangeressen en vijf topdansers die u meenemen langs de iconische tijdperken van de muziekgeschiedenis. Grote namen uit de muziekgeschiedenis zoals Tina Turner, Prince, Madonna, The Rolling Stones, Micheal Jackson en Beyonce komen voorbij in de show.

Wilt u er bij zijn? Reserveer tijdig uw kaarten bij Hotel Parkzicht. De aanvangstijd van de show is 19.00 uur en vanaf 18.00 uur is de inloop in de prachtig aangeklede en verlichte zaal.

Reserveren kan via info@parkzicht.com of 0598 666888.